Найголовніші тексти «Детектор медіа» за вихідні

8 Січня 2013
3377
8 Січня 2013
16:02

Найголовніші тексти «Детектор медіа» за вихідні

3377
Найголовніші тексти «Детектор медіа» за вихідні

Протягом новорічно-різдвяних свят «Детектор медіа» щодня оновлювалася. Для тих, хто відпочивав і не стежив за нашим порталом, ми нагадаємо про наші матеріали.

 

Телевізійні підсумки 2012 року підбили виконавчий директор Незалежної асоціації телерадіомовників Катерина М'ясникова та керівники «1+1», Нового, «України» та Першого національного. Медійні підсумки підбили Отар Довженко і Діана Дуцик.

 

Як змінилася ситуація із захистом прав журналістів у 2012 році - підсумували Олег Наливайко, Юрій Луканов, Оксана Романюк. У який бік змінилося інформаційно-аналітичне мовлення у 2012-му - проаналізували Ігор Куляс, Петро Бурковський, Валерій Іванов, Олександр Чекмишев і Костянтин Квурт.

 

Скільки журналістів опинилося за ґратами, а скільки - загинуло - у спеціальних доповідях Комітету захисту журналістів.

 

Новорічний ефір аналізували наші постійні автори Інна Долженкова, Андрій Кокотюха, Борис Бахтєєв, а також журналіст-телеглядач Лана Самохвалова. Борис Бахтєєв крім того ще й відгукнувся на привітання Президента України, а Наталія Данькова проаналізувала показники новорічного телеперегляду.

 

У святкові дні вийшли традиційні огляди телетижневиків від Отара Довженка - за 23 грудня і за 30 грудня.

 

Крім того ви можете перечитати інтерв'ю Яніни Соколової, огляд новорічних номерів радянських журналів від Марини Дорош, роздуми Романа Кабачія про те, чи може журналіст бути заможним, враження культуролога Євгенії Сарапіної від програми «Гра в слова і не тільки» на ТВі, лист радіослухача, стурбованого згортанням мереж НРКУ, рецензію на посібник «Релігія і Церква в ЗМІ, а також нові статті Сергія Грабовського і Георгія Почепцова.

 

«Детектор медіа» тішила своїх глядачів новорічними історіями від Андрія Сайчука, Ірини Славінської та Максима Драбка, бліц-інтерв'ю Костянтина Стогнія, репортажем з круглого столу журналістів-розслідувачів, першою частиною майстер-класу Дмитра Тарана (екс-директора Ялтинської кіностудії), репортажем з-за лаштунків програми «Територія обману» Олексія Душки і фрагментами лекції Георгія Почепцова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3377
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду