Екс-ведучі М1 прийдуть вітати канал з річницею

27 Грудня 2012
7842
27 Грудня 2012
12:13

Екс-ведучі М1 прийдуть вітати канал з річницею

7842
Екс-ведучі М1 прийдуть вітати канал з річницею

27 грудня телеканал М1 покаже спеціальний проект з нагоди власного дня народження. Про це повідомляє прес-служба каналу. Спецпроект вийде в ефір о 20:40.

 

У студію каналу прийдуть , як наголошує прес-служба, кращі його колишні ведучі.  Вони пригадають найцікавіші моменти роботи у кадрі, розкажуть, з якими кліпами у них асоціюється канал і привітають його з 11-річчям.

 

Зокрема, участь в ефірі візьмуть Вася Фролова, Кароліна Ашіон, Іван Дорн, Марта, Христина Маковій, Мирослав Кувалдін, Валентина Хамайко, Валерій Харчишин, Віктор Скуратовський, Потап і Настя та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7842
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду