СТС закрив шоу Тіни Канделакі «Найрозумніший»

25 Грудня 2012
6840
25 Грудня 2012
18:32

СТС закрив шоу Тіни Канделакі «Найрозумніший»

6840
СТС закрив шоу Тіни Канделакі «Найрозумніший»

Російський телеканал СТС закрив дитяче шоу «Найрозумніший», яке вела Тіна Канделакі. Про це  йдеться у прес-релізі компанії пані Канделакі «Апостол медіа», повідомляє lenta.ru.

 

«На телебаченні залишається усе менше інтелектуальних програм, а ніша подібного контенту для дітей взагалі залишиться незайнятою.  Телеканалам зручніше підлаштовувати програмну політику під більш дорослу і менш вибагливу аудиторію, хоча навіть з фінансової точки зору це не можна назвати оптимальним рішенням», - наголосила Тіна Канделакі.

 

«Апостол медіа» наголошує, що СТС останнім часом відмовляється від багатьох програм, що принесли йому популярність, заради більш прибуткових форматів.

 

Шоу «Найрозумніший» у 2003 році запустили канали СТС та «1+1» за  форматом компанії Celador  - Brainiest. Згодом «1+1» відмовився від проекту, і «Найрозумніший» перейшов на «Інтер». Останнім часом шоу виходить у ранкових слотах у  суботу.

 

Нагадаємо, Тіна Канделакі планувала залишити телеканал СТС і шоу «Найрозумніший» у грудні 2011 року.  Ведуча заявила, що не може більше залишатися на телеканалі після того, як її колега по СТС Михайло Шац публічно звинуватив пані  Канделакі у спробі доносу на нього керівництву каналу через його опозиційну діяльність. Тиждень потому Тіна Канделакі заявила, що залишиться на телеканалі заради дітей: за її словами, вона отримала безліч листів від батьків, діти яких беруть участь у програмі «Найрозумніший».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6840
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду