ТВі призупиняє програму Княжицького

25 Грудня 2012
7443
25 Грудня 2012
16:17

ТВі призупиняє програму Княжицького

7443
Чи надовго – наразі невідомо
ТВі призупиняє програму Княжицького

Телеканал ТВі призупиняє виробництво програми «Вечір з Миколою Княжицьким». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив сам автор, народний депутат Микола Княжицький.

 

У четвер, 27 грудня, вийде останній випуск. «Поговоримо відверто з Арсенієм Яценюком і покажемо ,як у Львові зустрічали кінець світу у кафе "Вероніка" члени Львівського клубу-професори,художники,підприємці. Починаємо о 21.00.І у цей же день завершуємо. "Вечір з Миколою Княжицьким" призупиняє свій вихід на каналі ТВі. Чи надовго? Сам не знаю:)», - написав пан Княжицький.

 

Також, як повідомляла «Детектор медіа», ТВі призупинив виробництво програми «Музика для дорослих з Марією Бурмакою» і може закрити інформаційно-аналітичну програму «Підсумки з Вахтангом Кіпіані» та гумористичні підсумкові новини «Шалений тиждень».

 

Генеральний директор ТВі Наталія Катеринчук у коментарі «Детектор медіа» зазначила, що ТВі наразі переглядає власне програмування, однак жодного рішення щодо закриття проектів ще не прийнято. Які програми залишаться в ефірі, стане відомо після 10 січня.

 

«Ми розглядаємо різні варіанти. Щось додаємо, щось знімаємо, однак ще не прийняли ніякого рішення», - сказала вона.

 

Ток-шоу «Вечір з Миколою Княжицьким» виходить в ефірі ТВі з лютого 2011 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7443
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду