У пітчингу ідей «1+1» перемогли серіал «Ковчег» та шоу «Ремонт & Ремонт»

25 Грудня 2012
6405
25 Грудня 2012
10:52

У пітчингу ідей «1+1» перемогли серіал «Ковчег» та шоу «Ремонт & Ремонт»

6405
У пітчингу ідей «1+1» перемогли серіал «Ковчег»  та шоу «Ремонт & Ремонт»

Група «1+1 медіа» визначила переможців міжнародного конкурсу з пошуку ідей для телебачення - The Next Big Thing. Про це повідомляє прес-служба.

 

Перше місце поділили: серіал «Ковчег», автор Роман Розенгурт (Ізраїль), і шоу «Ремонт & Ремонт», автор Роман Ніколаєнко (Україна, Київ). Друге місце - ситком «Бабуля», автор Даценко Тетяна (Україна, Київ), а третє - драмеді «Бутік», автор Олена Вахрушева (Росія, Москва)

 

Згідно з правилами проекту переможці отримають грошову винагороду. За ідеям авторів, які зайняли перше місце, будуть відзняті пілоти, і в разі проходження фокус груп, їх запустять в ефір одного з каналів «1+1 медіа».

 

Виробництво пілоту шоу «Ремонт & Ремонт»  розпочнеться у наступному році, плани по зйомках серіалу «Ковчег» будуть відомі найближчим часом.

 

Загалом група отримала понад 600 ідей з України, Росії, Білорусії, Казахстану, Узбекистану та інших країн СНД, а також Німеччини, Італії та Франції.

 

Усі надіслані проекти були проаналізовані експертним журі конкурсу. Відбиралися  ідеї за такими критеріями: оригінальність, креативність та потенціал створення циклу розважальних програм.

 

Проект The Next Big Thing тривав три місяці з 12 вересня по 15 листопада, усі бажаючі мали можливість зареєструватися на сайті pitching.1plus1.ua і відправити свою ідею. Ідея могла бути орієнтована на будь-який з каналів групи і будь-якого жанру.

 

Нагадаємо, вперше подібний пітчинг ідей «1+1 медіа» оголосив у червні цього року. Його переможцем став Володимир Москалець із проектом «7-Я, або Серцю не накажеш?».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6405
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду