У новорічну ніч «Інтер» покаже старі мюзикли та «вогники»

20 Грудня 2012
7889
20 Грудня 2012
16:49

У новорічну ніч «Інтер» покаже старі мюзикли та «вогники»

7889
У новорічну ніч «Інтер» покаже старі мюзикли та «вогники»

31 грудня телеканал «Інтер» покаже повтори новорічних «вечорів» та мюзиклів. Про це «Телекритиці» повідомили в прес-службі каналу.

 

Зокрема в цей день вийде мюзикл «За двома зайцями» (виробництво Star Media). Уголовних ролях: Максим Галкін, Алла Пугачова, Андрій Данилко, Ольга Сумська та інші. Нагадаємо, прем'єра мюзиклу відбулася у 2004 році.

 

Також у цей день «Інтер» покаже минулорічний проект телеканалу «Россия» «Новорічний вечір с Галкіним і Басковим». Ведучі святкового концерту Максим Галкін та Микола Басков разом із зірковими гостями Лолітою, Ані Лорак, Дімою Біланом, Володимиром Зеленським та іншими проводжають рік, що минає.

 

Вийде в ефір мюзикл «Новорічні свати», створений «Студією Квартал 95» у 2010 році. У головних ролях: Федір Добронравов, Тетяна Кравченко, Анатолій Васильєв, Соня Стеценко, Філіп Кіркоров, Віра Брежнева, Ані Лорак, Потап та інші українські та російські зірки.

 

Також упродовж дня канал покаже культові радянські фільми «Любов і голуби», «Карнавальна ніч», «Кавказька полонянка, або Нові пригоди Шуріка».

 

Світлана Мажуріна, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7889
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Александр
4115 дн. тому
Мощно)))
йцукен
4115 дн. тому
да вот и конец интера... недолго музыка играла недолго фраер танцевал...
du-du
4115 дн. тому
по-багатому!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду