На пітчингу «Держкіно» презентували продовження «Як козаки» та мультфільм для дорослих

19 Грудня 2012
4950
19 Грудня 2012
12:22

На пітчингу «Держкіно» презентували продовження «Як козаки» та мультфільм для дорослих

4950
На пітчингу «Держкіно»  презентували  продовження  «Як козаки» та мультфільм для дорослих

18 грудня на пітчингу Держкіно було представлено два мультиплікаційних проекти, які, за словами їх творців,  можуть невдовзі з'явитись в ефірі на українських телеканалах.

 

«Команда Г» - 8-серійний комедійний анімаційний серіал для дорослих. Хронометраж кожної серії - 11 хвилин. Цільова аудиторія - чоловіки. Режисер - Адріан Сахалтуєв, виробництво - компанія «Сахалтуєв продакшн компані». Творці  серіалу переконані, що він має виходити у праймі.

 

Пан Сахалтуєв  заявив під час пітчингу, що компанія має попередню  домовленість з телеканалом «Україна» і російським «2х2». У прес-службі телеканалу поки що цю інформацію «Детектор медіа» не підтвердили.

 

Ще один  новий проект - «Як козаки...», що є продовженням знаменитого анімаційного серіалу Володимира Дахна. Передбачено 13 епізодів, хронометраж кожної серії - 13 хвилин, серед них заявлені такі: «Як козаки у Єгипті відпочивали», «Як козаки японцям допомагали». Виробництво здійснює  «Українська студія анімаційних фільмів». Режисер - Олександр Вікен. Автори сценарію нової версії - квкашники Андрій Куц та Денис Цікановський. За словами представників студії, у них вже підписаний договір із правонаступницею - дочкою Володимира Дахна на використання героїв анімації.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4950
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду