InMind запустила інструмент AdvertTrack для моніторингу медійної реклами

14 Грудня 2012
7754
14 Грудня 2012
13:28

InMind запустила інструмент AdvertTrack для моніторингу медійної реклами

7754
InMind запустила  інструмент AdvertTrack для моніторингу медійної реклами

Дослідницька компанія InMind представила новий інструмент - AdvertTrack, для моніторингу медійної реклами у більш як 40 галузях (банки, авто, техніка, FMCG, нерухомість тощо). Про це пише  Ain.ua.

 

AdvertTrack призначений для конкурентного аналізу медійної реклами брендів онлайн.

 

Спеціальне програмне забезпечення дозволяє щодня відслідковувати обсяг медійної реклами, яку фактично побачили користувачі, і  дає можливість оцінити охоплення рекламою різних цільових груп та порівняти ефективність кампаній брендів.

 

Можна аналізувати також профіль інтернет-користувачів, що побачили рекламу.

 

Так виглядає профіль користувачів, які дивилися банерну рекламу Skoda у вересні-жовтні 2012 року.

 

Моніторинг здійснюється на основі user centric-технології дослідження, яка дозволяє відстежувати рекламу на всіх сайтах, куди заходять українські користувачі. При цьому вона не вимагає встановлення самими сайтами додаткових лічильників. Використовується загальнонаціональна юзер-центрична модель Opinion Software Media (N = 5000).

 

«Такий моніторинг повного охоплення дає оперативну і точну інформацію по основних рекламодавцях кожної галузі, питомій вазі рекламних кампаній брендів і використовуваних ними майданчиках », - вважає Іван Дубинський, директор компанії InMind Opinion Media, що представляє AdvertTrack на українському ринку.

 

Нагадаємо, нещодавно сейлз-хаус DigiMedia оголосив про те, що з січня буде вводити нову можливість для клієнтів - таргетинг за цільовими аудиторіями і афініні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7754
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду