Київський комітет Незалежної медіа-профспілки розподілив обов'язки

17:56,
7 Грудня 2012
5432

Київський комітет Незалежної медіа-профспілки розподілив обов'язки

17:56,
7 Грудня 2012
5432
Київський комітет Незалежної медіа-профспілки розподілив обов'язки

7 грудня комітет Київської організації Незалежної медіа-профспілки України на своєму першому засіданні затвердив розподіл обов'язків між членами комітету. Про це повідомляє прес-служба медіа-профспілки.

 

Розподіл обов'язків відбувся таким чином: Юка Гаврилова - розв'язання конфліктів та юридичний захист журналістів; Юрій Луканов - зв'язок з профспілками НМПУ у інших регіонах, координація спільних дій; Остап Кривдик - масові акції та міжнародний напрямок, візові питання; Андрій Яніцький - піар профспілки, наповнення сайту, прес-релізи; Ольга Падірякова - співпраця з іншими медійними організаціями; Ігор Чайка - група швидкого реагування; Людмила Сивак - робота з осередками у Києві; Ольга Червакова - масові акції; Григорій Жигалов - розширення профспілки на телеканалах (за згодою).


Нагадаємо, 1 грудня Комітет розширився з 7 до 9 осіб внаслідок злиття Медіа-профспілки з профспілкою «Медіафронт». Головою Комітету профспілки у Києві було обрано Андрія Яніцького.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду