Володимир Оселедчик буде ведучим нового шоу на «Інтері»

5 Грудня 2012
8838
5 Грудня 2012
12:45

Володимир Оселедчик буде ведучим нового шоу на «Інтері»

8838
Володимир Оселедчик буде ведучим нового шоу на «Інтері»

Володимир Оселедчик вестиме шоу «Неможливо» (попередня робоча назва - «Ілюзіоніст») на телеканалі «Інтер». Про це  «Детектор медіа» стало відомо з власних джерел.

 

Планується, що програма вийде в ефір у лютому 2013 року у вечірньому праймі вихідного дня.  Передбачено 8-10 епізодів.

 

У прес-службі каналу інформацію не коментують до презентації проектів нового сезону, яка відбудеться сьогодні, 5 грудня.

 

Володимир Оселедчик був виконавчим (1997-2004) і генеральним (2004-2005) продюсером телеканалу «1+1».

 

«Неможливо» - це адаптація формату  Possible Impossible компанії  Sony. У шоу братимуть участь двоє гравців і відомий бельгійський маг-менталіст Gili. Він представляє на розсуд учасників п'ять видовищних і на перший погляд нездійсненних завдань-фокусів. Гравцям потрібно зробити нелегкий вибір - прийняти рішення, чи справді можливе виконання фокуса, чи це нереально. Відповідь «можливо» означає, що Gili успішно виконає фокус, а «неможливо» - що виконати завдання нереально. Кожне завдання (фокус) має свою вартість. Якщо пара правильно робить вибір «можливо/неможливо», то гроші за завдання додаються їй у призовий фонд. Якщо вибір неправильний, то, відповідно, не додаються.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8838
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду