Прес-служба «України» пояснила, чому промову Куликова вилучили

1 Грудня 2012
7822
1 Грудня 2012
18:10

Прес-служба «України» пояснила, чому промову Куликова вилучили

7822
Прес-служба «України» пояснила, чому промову Куликова вилучили
Прес-служба телеканалу «України» надала коментар щодо того, чому з телевізійної версії церемонії нагородження лауреатів 12-ї національної телевізійної премії «Телетріумф» прибрали промову одного з лауреатів - ведучого ток-шоу «Свобода слова» на ICTV Андрія Куликова.
  
Як зазначив у коментарях «Детектор медіа» начальник відділу корпоративних комунікацій телеканалу «Україна» Сергій Товстенко-Забелін, під час монтажу церемонії ключовими були «темпоритм і певна художня цілісність» продукту. Якщо у тій чи іншій номінації на сцену піднімався не лише лауреат, а й його колеги, в ефір йшли слова одного із нагороджуваних, зазначив пан Товстенко-Забелін.
 
Нагадаємо, хоча промова Андрія Куликова лаконічна, щодо нагородження «Свободи слова» у телеверсії залишилися тільки слова подяки продюсера ток-шоу Михайла Павлова.
 
Подаємо коментар телеканалу «Україна» повністю:
 
«Ми з повагою ставимося до слів кожного нагородженого премією "Телетріумф 2012". Також телеканал "Україна" дуже відповідально ставиться до підготовки ефірної версії цієї програми. Ми маємо врахувати певні вимоги. Хронометраж, сценарій, кількість номінацій були попередньо сформовані й представлені організаторам заходу.
 
Окрім того, як і будь-який якісний телепродукт, телеверсія "Телетріумф 2012" має свій темпоритм і певну художню цілісність, тому потребує монтажу. Тривалість виступів нагороджених обмежувались хронометражем до 45 секунд. Якщо у тій чи іншій номінації на сцену піднімалося, двоє, троє, або більше людей, в ефір йшли слова одного із нагороджуваних.
 
Режисерам також довелося робити і монтаж слів ведучих церемонії. Не зважаючи на те, що монтаж телеверсії вівся в оперативному режимі (адже ефір був буквально через 2 години після проведення церемонії), в ефірі були представлені кожна з основних номінацій "Телетрімфу"». 
 
Нагадаємо, церемонія нагородження пройшла в Києві 30 листопада. Скорочена версія урочистої події тривалістю близько 2-2,5 години вийшла того ж дня о 22:00 в ефірі телеканалу «Україна». 
 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7822
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
MiKkO
4133 дн. тому
Отже треба викладати цю "промову" щонайменше в онлайн. Якщо, звісно, сам оригінал досі "живий", а не став жертвою монтажу... Таке ж теж стається( А що ж за промова, до речі, була у ведучого? Щось справді гідне цензури?)
Рокс
4134 дн. тому
Отписка ни о чем. Типа: - Который час? - А погода хорошая!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду