Промову Андрія Куликова вирізали із трансляції «Телетріумфу»

1 Грудня 2012
16213
1 Грудня 2012
14:21

Промову Андрія Куликова вирізали із трансляції «Телетріумфу»

16213
Промову Андрія Куликова вирізали із трансляції «Телетріумфу»
З телевізійної версії церемонії нагородження лауреатів 12-ї національної телевізійної премії «Телетріумф» за сезон 2011-2012 років прибрали промову одного з лауреатів - ведучого ток-шоу «Свобода слова» на ICTV Андрія Куликова, залишивши тільки слова подяки продюсера «Свободи слова» Михайла Павлова.
 
Нагадаємо, скорочена версія церемонії тривалістю близько 2-2,5 години вийшла в день нагородження, 30 листопада, о 22:00 в ефірі телеканалу «Україна».
 
Статуетки вручали люди, одягнені у монокольорові костюми. Під час церемонії Андрій Куликов звернувся до присутніх із такими словами:  «Тут на сцені є люди, пофарбовані в синє, червоне і зелене. Кудись зник помаранчевий колір, немає малинового. Для нас усіх це має бути пересторогою, ми не повинні допускати, щоб у нас зникали кольори. Ми не повинні допустити, щоби з нашого телебачення зникали мови, ми не повинні допустити, щоби з нашої спільноти зникали колеги. У нашій програмі працюють люди різних кольорів, я маю на увазі, люди різних політичних переконань, і може тому вона виходить такою, як вона є». 
 
Відповідаючи на запитання «Детектор медіа» щодо того, як він оцінює такі дії організаторів трансляції і чи вважає їх виявом цензури, Андрій Куликов сказав, що відповідь на це питання можуть дати  люди, які робили цю  «купюру»  у телеверсії. «З того, що відомо мені, ця промова була дещо в інакшому ключі, ніж більшість із тих, які лунали на "Телетріумфі". Можливо, організатори подумали, що вона про надто загальні речі, а не про "Телетріумф"», - припустив ведучий. 
 
Також він додав: «Мені було прикро, що її не виявилося в тому варіанті, який показали по телевізору. І тому, що це моя промова, і тому, що мені здалося, що я сказав про важливе. Зрештою, те, що сталося, є підтвердженням моєї тези про те, що з програми найлегше забрати ведучого. Або, в даному разі, слова ведучого». 
 
Нагадаємо, ток-шоу «Свобода слова» було відзначено «Телетріумфом» у номінації «Політичне ток-шоу». На перемогу у ній претендувалитакож «РесПубліка з Анною Безулик» (5 канал) та «Шустер live» («Савік Шустер студія», Перший національний).
 
Згодом прес-служба «України» пояснила, чому з телеверсії вилучили промову пана Куликова.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16213
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Лулундра
4159 дн. тому
Що за жлобські коментарі? Куликов - людина з великої літери. Сказав достойні слова. Вирізали - бо засцяли. ганьба Трк Україна.
Вітання
4160 дн. тому
Дуже правильно зробили, що вирізали промову Куликова! А він одразу ж пожалівся "Телекритиці", як його бідного про-кремлівського пацана з київської ке-де-бістської інтелігенції зараз утискає Ахметов! Ай-я-яй, Куликов! Як е ж ти чм* - завжди було і лишаєшся!
viewer
4160 дн. тому
Позорище....
Noser
4160 дн. тому
Ганьба ТРК Україна
Українець розумний
4161 дн. тому
Куліков сказав саме те, що регіоналам не сподобалося. Тому й вирізали. А ти, дурне та поцькувате, яке підгавкує баньдюковичам та ховаєтся за ім'ям Бандери - піди та втопися: світ стане краще.
Бандера
4161 дн. тому
Цей Куліков - типове ригоАнальне журнаблядське мурло. Мабуть, погано підлизав поець, от і вирізали.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду