Служба новин «Інтера» отримала нового російського консультанта

26 Листопада 2012
8473
26 Листопада 2012
11:14

Служба новин «Інтера» отримала нового російського консультанта

8473
Мустафа Найєм назвав його головною людиною у ньюзрумі каналу
Служба новин «Інтера» отримала нового російського консультанта

У новинній службі «Інтера» з'явився новий російський консультант - В'ячеслав Кріскевич. Про це пише Мустафа Найєм у блозі на «Українській правді», також цю інформацію підтверджують власні джерела «Детектор медіа» на телеканалі.

 

Пан Кріскевич вже розпочав свою роботу на «Інтері». За словами джерел «Детектор медіа», наразі він не має таких жорстких повноважень щодо курування новин, як у 2009 році мав Ілля Канавін.

 

Нагадаємо, Ілля Канавін розпочав роботу на «Інтері» восени 2009 року. За словами екс-випускового редактора новин «Інтера» Юрія Сидоренка, який залишив канал саме через нову редакційну політику, тоді випускові редактори не мали права ставити у випуск жодного сюжету, якщо він не погоджений з Канавіним.

 

Поки що змін у структурі новинної служби немає. Однак Мустафа Найєм називає Кріскевича головною людиною у ньюзрумі каналу.

 

За інформацією джерел з новинної служби, сьогодні мають відбутись чергові збори, на яких може бути представлений  В'ячеслав Кріскевич.

 

У прес-службі «Інтера» на прохання підтвердити чи спростувати наявність нового консультанта «Детектор медіа» повідомили, що не коментуватимуть це питання.

 

Як звертає увагу пан Найєм, під час минулої парламентської кампанії пан Кріскевіч разом з Миколою Гастелло та Миколою Дороніним займався інформаційною складовою партії «Україна - Вперед!» Наталії Королевської.

 

На сторінці В'ячеслава Кріскевича у Facebook, повідомляється про те, що він закінчив Московський державний університет імені Ломоносова (факультет журналістики). Працював директором інформаційних програм телеканалу «Звезда», а  у 90-х роках - на радіостанції «Эхо Москвы».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8473
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду