Гостем ток-шоу Савіка Шустера став Євген Кисельов

23 Листопада 2012
8137
23 Листопада 2012
17:26

Гостем ток-шоу Савіка Шустера став Євген Кисельов

8137
Гостем ток-шоу Савіка Шустера став Євген Кисельов

23 листопада темою політичного ток-шок «Шустер live» на Першому національному  стане «Зі свободою по життю?». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Серед гостей буде Євген Кисельов - ведучий суспільно-політичного ток-шоу «Велика політика» на  телеканалі «Інтер», яке є основним конкурентом «Шустер live».


 Окрім цього  на тему свободи у студії дискутуватимуть міністр економічного розвитку і торгівлі України Петро Порошенко, міністр культури Михайло Кулиняк, голова Українського союзу ветеранів Афганістану та Герой України Сергій Червонописький, президент Національної ліги професійного боксу України Михайло Зав'ялов, Надзвичайний і Повноважний посол Литовської Республіки в Україні Пятрас Вайтекунас, заступник генерального директора Національної телекомпанії України Валід Арфуш та народні депутати - Давид Жванія, Сергій Соболєв, Микола Катеринчук.

 

Програма вийде о 21:15, і як вже повідомляла «Дуся», через день народження Савіка Шустера у цей день  вона вийде у запису.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8137
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду