Група «1+1» переїжджає на Поділ

23 Листопада 2012
10823
23 Листопада 2012
16:38

Група «1+1» переїжджає на Поділ

10823
Група «1+1» переїжджає на Поділ

 З 26 листопада група «1+1» переселяється у нове приміщення по вулиці Фрунзе, будинок 23. Про це повідомляє прес-служба групи.

 

 На нове місце переїжджає уся команда каналів «1+1», ТЕТ, «2+2» та «Плюсплюс».

 

 Як уточнили «Телекритиці» на каналі, наразі  новинна служба ТСН продовжує працювати у телецентрі по вулиці Мельникова, 42. У нове приміщення  новинарі переселяться з наступного року, коли буде обладнана студія.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10823
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Недоумеваю!
4139 дн. тому
Ответьте мне, пожалуйста! Ну, почему, все наши этнические мрази, нравственные дегенераты, мошенники лидеры по спиливанию бабла у собственников телевизионной инфраструктуры - имеют в паспорте украинские фамилии с окончанием "ко", или немного подпорченные польским окончанием "кий"? (бенкендорф - редкое исключение) ИДЕЯ ВОЗВРАТИТЬ В ПАСПОРТ НАЦИОНАЛЬНОСТЬ просто кричит. Еще добавить при баллотировании в депутаты, кроме собственной биографии (уже подкорректированной), еще биографии своего папелэ и своей мамелэ. Не стесняйтесь своих корней, гордитесь, что вы жулье "богоизбранное".
Будівельник
4141 дн. тому
Бля, як довго 1+1 переїжджав з оренди на власне приміщення! Щось так сильно тримало Сашу Ткаченка в лабетах виплати шалених грошей за оренду. Мабуть, непогані відкати від Бенкендорфа на Сашин офшор. :-) Ткач, ти скоро сидітимеш в тюрмі за відмивання грошей та ухилення від сплати податків, і кримінальна справа проти Княжицького здаватиметься дитячої забавкою в порівнянні з вкраденими тобо грішми. Пом'яни моє слово!
ф-1
4142 дн. тому
Правильно. 1+1 все ближе к альма матери - Фрунзе 103, к Паловке. Потому что все новости плюсов посвящены убийствам, катастрофам, насильникам, бандитам, грязи, крови, нечистотам - любой мало мальской мерзости. Следующий шаг-построение плюсами вышки посредине психбольницы.
рахівник
4142 дн. тому
Все.Приїхали.Точніше, тікають грошики за аренду з Мельникова 42. Тож, не дарма УТ-1 прогнозують бути банкротом.
Телеглядач
4143 дн. тому
Ну ось... Врешті знайшли собі правильну вулицю. Ще на 80 будинків далі в бік зростання номерів - і буде їм саме місце з їхніми "новинам для барбоса" :) Туди ж можна групу Інтер і ТРК Україна пристроїти. У сусідню палату. Хоча, цих краще одразу у Глеваху :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду