Український Forbes об’єднає редакції, а Леонід Бершидський залишить проект

23 Листопада 2012
9234
23 Листопада 2012
13:34

Український Forbes об’єднає редакції, а Леонід Бершидський залишить проект

9234
Український Forbes об’єднає редакції, а Леонід Бершидський залишить проект

Об'єднані редакції журналу Forbes і сайту Forbes.ua очолить з 1 січня 2013 року Володимир Федорин. Про це повідомляє прес-служба UMH group.

 

Натомість головний редактор  сайту Forbes.ua Леонід Бершидський займатиметься проектом лише до кінця 2012 року. Обов'язки головного редактора сайту виконуватиме нинішній заступник головного редактора Forbes.ua Олександр Рубан.

 

«Моє традиційне завдання - запустити проект - виконано. За час роботи над проектом створена гнучка CMS-система, яку можна використовувати і для інших ресурсів холдингу, а сам сайт став професійним ЗМІ із сильною командою київських журналістів, у якого швидко зростає аудиторія. Після об'єднання команд сайту та друкованого журналу Forbes отримає можливість у щоденному режимі висвітлювати картину дня для бізнес-аудиторії краще будь-якого іншого українського ЗМІ. Я спокійний за проект і команду, тому що вірю в тих, з ким ми будували сайт, і добре знаю Володю Федорина», - зазначив Леонід Бершидський.

 

Як пише «Дуся», пан Бершидський повертається до Москви.

 

 

За словами директора ділового сегмента UMH group Надії Шаломової, об'єднання редакцій під керівництвом Володимира Федорина має завершитись влітку 2013 року. «Я впевнена, що з такою професійною командою Forbes.ua вже в наступному році стане головним діловим ресурсом країни», - наголосила вона.

 

Сайт Forbes.ua був запущений 3 вересня 2012 року. З моменту запуску на ресурсі зафіксовано 3600000 відвідувань і 1,2 млн унікальних користувачів. За перші два місяці роботи (вересень-жовтень) аудиторія сайту зросла на 33%. На думку UMH group, це вдалі показники для видання.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9234
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду