Ток-шоу «Один за всіх» на СТБ стартує 4 грудня

22 Листопада 2012
10221
22 Листопада 2012
18:13

Ток-шоу «Один за всіх» на СТБ стартує 4 грудня

10221
Виходитиме в слоті реаліті «Вагітна у 16»
Ток-шоу «Один за всіх» на СТБ стартує 4 грудня

Ток-шоу власного виробництва телеканалу СТБ «Один за всіх» із ведучим Дмитром Карпачовим стартує у вівторок, 4 грудня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ток-шоу виходитиме щовівторка о 22:25. Зараз у цьому слоті виходить реаліті-шоу «Вагітна у 16», пост-ток-шоу до якого веде Дмитро Карпачов.

 

У кожній програмі підніматимуться дві теми, котрі схвилювали громадськість і котрі варті детального висвітлення. Відверті історії героїв у студії коментуватимуть експерти та глядачі, а ведучий-психолог ставитиме себе на місце кожного учасника дискусії, підказуючи правильне рішення.

 

«Аналізуючи резонансні історії, ми на чужих помилках хочемо навчити глядачів більш усвідомлено ставитись до життя, - розповідає ведучий проекту, психолог Дмитро Карпачов. - Мені необхідно бути суворим ведучим, аби довести: не можна бути байдужим до проблем, необхідно нести відповідальність за власне життя і не боятись його змінювати».

 

Героями першої програми стане родина Оклей. Світлана Оклей, яка отримала від президента звання «мати-героїня», вбила двох зі своїх 11 дітей, а щоб ніхто не помітив пропажі, вкрала дівчинку із сусіднього села. Діти Світлани Оклей у програмі «Один за всіх» готові говорити про те, як їм насправді жилося у «зразковій» родині. Одна із доньок, котра допомагала матері позбавлятися тіл молодших сестер, намагається пояснити, чому не зупинила матір і чому промовчала про її звірські злочини.

 

СТБ спершу анонсував запуск свого соціального ток-шоу «Один за всіх» 13 липня. Тоді ведучим планувався Ігор Кондратюк. Згодом прем'єру перенесли на невизначений час. У вересні стало відомо, що замість Ігоря Кондратюка ведучим ток-шоу стане Дмитро Карпачов, який є обличчям таких програм СТБ, як «Кохана, ми вбиваємо дітей», «Детектор брехні», «Все буде добре».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10221
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Павлина
4152 дн. тому
Це злочин приводити на таке шоу дітейю Подивіться, вони знаходяться у стані стресу. злочин.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду