Канал «Україна» переніс прем’єру програми «На валізах» на 1 грудня

22 Листопада 2012
4819
22 Листопада 2012
13:37

Канал «Україна» переніс прем’єру програми «На валізах» на 1 грудня

4819
Канал «Україна» переніс прем’єру програми «На валізах»  на 1 грудня

Ток-шоу про подорожі «На валізах» на телеканалі «Україна» стартує 1 грудня. Про це  йдеться на сайті каналу.

 

Програма виходитиме щосуботи о 8:00. Як вже повідомляла «Детектор медіа», попередньою датою ефіру називалось 20 жовтня, однак тоді програма в ефір не вийшла.

 

«На валізах» - це власна розробка каналу. У кожному випуску програми дві пари героїв разом з ведучим обговорюють свої поїздки: одна пара відпочивала в Україні, інша - за кордоном. Учасники розповідають про свою подорож: оцінюють плюси та мінуси, розповідають, скільки грошей витратили, а також обмінюються враженнями. На завершення кожного випуску глядачі в студії голосують за ту пару, яка, на їхню думку, відпочила найбільш цікаво.

 

Головне питання, що звучить у студії: «Де краще відпочивати? В Україні чи за кордоном?». «Програма допоможе глядачеві зробити свої власні висновки про те, куди можна вирушити у подорож. І не завжди цей вибір буде зроблений на користь інших країн, адже в Україні чимало унікальних за своєю красою місць, які нікого не залишать байдужим», - анонсують у прес-службі.

 

Ведучий проекту - Ярослав Лодигін. Раніше він працював ведучим проекту «Теорія змови» на телеканалі «Мега» та програми «Наші» на «Інтері».

 

Раніше у ролі ведучого програми «На валізах» анонсувався Анатолій Єрема. За інформацією «Детектор медіа», саме зміна ведучого зумовила  більш пізню дату старту прем'єри.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4819
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду