Зеленський не розуміє, чому Мустафа Найєм образився на мультик «Казкова Русь»

20 Листопада 2012
12452
20 Листопада 2012
13:58

Зеленський не розуміє, чому Мустафа Найєм образився на мультик «Казкова Русь»

12452
Сам шоумен не вважає анімацію «Казкової Русі» прямолінійною сатирою
Зеленський не розуміє, чому Мустафа Найєм образився на мультик «Казкова Русь»

 

Художній керівник «Студії квартал 95» Володимир Зеленський не бачить  нічого образливого для журналіста  Мустафи Найєма у персонажі з мультфільму «Казкова Русь», прем'єра якого відбулась 16 листопада в програмі «Київ вечірній» на каналі «1+1». Про це він сказав у інтерв'ю «Комсомольской правде в Украине».

 

«Часто буває так, що ми вигадуємо, а люди в силу інтелекту та професії додумують інше. Цього робити не потрібно! У мультфільмі зображена собачка, яка нікому не підгавкує, має власну думку. Потрібно правильно читати цю думку - є опозиційний журналіст, який на всіх гавкає. Він кидається на всіх - і з усіх образів найбільш безневинний саме він», - зазначив пан Зеленський.

 

Також пан Зеленський додав, що не знає, що саме повинен робити після того, як дізнався, що Мустафа Найєм сприйняв мультфільм як образу.

 

«Такий образ, таке бачення собачки - це заслуга мультиплікаторів. Адже це дійсно смішно! Напевно, якщо була б жорстока, прямолінійна сатира, можна було б ображатися, адже тоді гумор був би прісним. А коли алегорично і з іронією, це не образа», - сказав Володимир Зеленський. - Та нічого злого немає, вже точно! Те, що собачка робить з іншими, ми з вами це бачимо. Це означає, що людина нічого не боїться і не соромиться. Я б сказав, що цей песик - позитивний персонаж. Якщо він образився, то що ж робити? Подзвонити йому і сказати: "Вибачте, що ви не так зрозуміли?"».

 

Як вже повідомляла «Дуся»,  на своїй сторінці у  Facebook у відповідь на анімаційний жарт Мустафа Найєм пообіцяв не залишитись у боргу.

 

Нагадаємо, «Казкова Русь» - це історії про пригоди сучасних політиків, які перенесені у часи Київської Русі.  Мультфільм створений за технологією Motion Capture.

 

Перша серія мультфільму, у якій, з-поміж інших, фігурували глашатай Шустрий і його пес Мустафа, викликала неоднозначну реакцію серед журналістів і підвищила показники каналу «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12452
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Макс
4172 дн. тому
тупі маланські відмазки без підготовки. зеленський, це діє тільки на тупих тьолок у яких від тебе тече в трусах. для серйозної авдиторії треба готуватися, бендере ти низькорослий)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду