У творчому конкурсі телесервісу Divan.TV переміг Данило Царьов

14 Листопада 2012
8845
14 Листопада 2012
10:57

У творчому конкурсі телесервісу Divan.TV переміг Данило Царьов

8845
У конкурсі медійного сервісу Divan.TV переміг колишній креативний продюсер ISTIL Studios Данило Царьов. Він стане продюсером інтерактивно-розважального каналу, який має намір створити Divan.TV. Про це повідомляє прес-служба компанії
У творчому конкурсі телесервісу Divan.TV переміг Данило Царьов

Деталі творчої концепції , яка перемогла у конкурсі Divan.TV,  пан Царьов поки що не розкриває, однак наголошує на його інтерактивній складовій: «Глядачі будуть не просто споживачами телевізійних продуктів - вони зможуть впливати на зміст каналу, розробляти свої власні медіафраншізи, а також стануть героями програм. Спеціально для нової платформи буде розроблена технологічна прошивка з інтерактивними опціями, які дозволять глядачам  взаємодіяти з контентом (голосування, рейтингування, коментування). За допомогою нового інтерактивно-розважального каналу користувачам Divan.TV стане доступним активний телеперегляд, а також участь в трансмедійних проектах».

 

У 2005 році Данило Царьов брав участь у створенні фільму для німецького телеканалу ZDF, у 2006 працював на телеканалі «Україна». Він також  керував розробкою сюжету  мильної опери «Сусіди», яка у 2010 році отримала премію «Телетріумф». Окрім цього Данило Царьов т робив проекти  для «Первого канала» (Росія), «Інтера» та «1+1».

 

Як вже повідомляла «Тлекритика», конкурс Divan.TV  проходив з 9 серпня по 30 жовтня. Роботи на конкурс подавали як професіонали, так і аматори. Переможець конкурсу має  отримати контракт від Divan.TV на реалізацію своєї ідеї. Divan.TV буде спонсором проекту та надаватиме технологічну платформу. 

 

Нагадаємо, 18 жовтня телеканали «1+1», «2+2», «Україна», Новий канал, ICTV і СТБ поширили відкритий лист, у якому звинуватили Divan.tv у тривалому порушенні прав інтелектуальної власності.

 

22 жовтня медіахолдинги «1+1 медіа» і «Медіа Група Україна» (МГУ) заявили, що подають судовий позов проти ТОВ «Диван ТВ» (юридична особа ресурсу Divan.tv). Підставою для позову є відсутність ліцензії у Divan.tv і відсутність угод з телеканалами. Керівництво медіахолдингу StarLightMedia також розглядає можливість позову. 22 жовтня про свій позов проти Divan.tv заявив також російський дистрибутор фільмів і серіалів «Російський репортаж».

 

Тим часом творець і власник проекту Divan.tv Андрій Колодюк заявив, що його компанія працює легально і публічно попросив Нацраду перевірити компанію на дотримання законодавства про інтелектуальну власність і наявність угод з правовласниками. Нацрада відповіла, що не може перевірити Divan.tv, оскільки він не є її ліцензіатом.


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8845
Читайте також
01.11.2012 15:01
Divan.tv
3 245
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
znayushij
4174 дн. тому
Царев, ты крут!
Kristina
4174 дн. тому
Так никто в суд и не подал на Диван.тв, потому что "він не є її ліцензіатом". Они с самого начала это знали, только поняли с опозданием, что антипиар боком вылазит, только на пользу Дивану. Конкуренты понимаешь?!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду