Героєм шоу «Холостяк-3» буде 28-річний пластичний хірург з Росії

13 Листопада 2012
16100
13 Листопада 2012
16:22

Героєм шоу «Холостяк-3» буде 28-річний пластичний хірург з Росії

16100
Головним героєм третього сезону реаліті-шоу «Холостяк» телеканалу СТБ став пластичний хірург Андрій Іскорнєв. Про це повідомляє прес-служба СТБ
Героєм шоу «Холостяк-3» буде 28-річний пластичний хірург з Росії

Росіянину Андрію Іскорнєву 28 років, він власник  двох клінік  у  Москві і Казані (Міжнародний медичний центр «Платінентал», філія американського клубу The Platinental Aesthetic Lounge). Серед його клієнтів - Лоліта Мілявська, Евеліна Бледенс, Маша Малиновська, Тетяна Терешина, Роза Сябітова і багато інших.

 

 

 

Пан Іскорнєв спеціалізується на омолоджуючих, пластичних і реконструктивних операціях обличчя та шиї (омолоджуючі операції середньої зони обличчя), лазерної хірургії, ліпофілінга, контурній пластиці, пластиці рубців.

 

Він закінчив Російський Державний Медичний Університет ім. Пирогова та Російський Науковий Центр Хірургії ім. Петровського. Також навчався у  США, Франції, Італії, Швейцарії.

 



Андрій Іскорнєв зазначає, що досить довго не міг зважитись на участь у проекті, оскільки його професіяне передбачає  досить  тривалої відпустки (3 місяці),  яка потрібна на зйомки у шоу СТБ. «Хоча я і молодше попередніх головних героїв проекту, але відчуваю, що мій час створити сім'ю вже прийшлов. Я завжди був молодший за оточуючих, вже звик до цього, і звичайно досягаю бажаного раніше однолітків, навіть свою першу клініку я відкрив в 21 рік», - сказав він.

 

Нагадаємо, реаліті-шоу «Холостяк» - це адаптація американського проекту The Bachelor. За форматом, холостяк знайомиться з 25 претендентками, ходить на побачення, зустрічається з батьками дівчат і, зрештою, обирає одну з них. Перший сезон української адаптації шоу вийшов навесні 2011 року, другий - навесні 2012-го, третій запланований на весну 2013 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16100
Читайте також
02.03.2012 17:02
Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»
38 576
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знавець
4153 дн. тому
Новий бл...дун "із Маскви і Паріжу" для містечкових дуреп. Будні хохлуйського телебачення. :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду