Канал «2+2» покаже бій між боксерами України і Казахстану

12 Листопада 2012
7296
12 Листопада 2012
16:43

Канал «2+2» покаже бій між боксерами України і Казахстану

7296
16 листопада телеканал «2+2» покаже бій Всесвітньої серії боксу (WSB - World Series of Boxing) між командами України та Казахстану Про це повідомляє прес-служба каналу.
Канал «2+2» покаже бій між боксерами України і Казахстану

Трансляція поєдинка розпочнеться о 23:00.

 

Україну у змаганні представлятиме команда «Українські Отамани», до якої увійшли призери Олімпійських Ігор 2012 у Лондоні Олександр Усик, Василь Ломаченко, Олександр Гвоздик, Денис Берінчик та інші. Першим суперником українців стане команда з Казахстану Astana Arlans. Україна у Всесвітній серії боксу бере участь уперше.

 

Також канал має намір показати усі бої української команди на чемпіонаті у сезоні 2012-2013 роках. Вони вийдуть у межах програми «Ринг».

 

Всесвітня серія боксу (WSB) - це клубний чемпіонат боксерів-напівпрофесіоналів, який був створений Міжнародною Асоціацією любителів боксу AIBA та Міжнародним Олімпійським комітетом. Бої проходять у 5 вагових категоріях (до 54 кг, до 61 кг, до 73 кг, до 85 кг і понад 91 кг) за формулою 5 раундів по 3 хвилини без шоломів. За результатами сезону кожен боксер команди-переможця отримує персональну ліцензію на Олімпійські Ігри.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7296
Читайте також
08.11.2012 09:30
Таня-Марія Литвинюк, для «Відеотеки»
4 138
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду