Прокуратура буде розслідувати загибель журналіста разом з Держгірпромнаглядом

12 Листопада 2012
6637
12 Листопада 2012
15:06

Прокуратура буде розслідувати загибель журналіста разом з Держгірпромнаглядом

6637
Держгірпромнагляд будет перевіряти обставини нещасного випадка у київському Палаці спорту, коли загинув столичний спортивний журналіст Юрій Данилов
Прокуратура буде розслідувати загибель журналіста разом з Держгірпромнаглядом

Прокуратура Києва зобов'язала Територіальне управління Держгірпромнагляду по Київській області та Києву перевірити обставини загибелі журналіста Юрія Данилова після хокейного матчу Україна - Польща у столичному Палаці спорту. Про це повідомляє прес-служба київської прокуратури.

 

За цією інформацією, Держгірпромнагляд повинен встановити причини цього нещасного випадку та перевірити дотримання  техніки безпеки в ДП «Палац спорту».

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», 11 листопада Юрій Данилов провалився  у яму глибиною 7 метрів, яку співробітники Палацу спорту розсунули коло льодової арени після закінчення хокейного матчу Україна-Польща.

 

Колега журналіста Іван Вербицький подав заяву до міліції одразу після трагедії і повідомив, що не залишатиме цю справу. Він висловив побоювання, що провину  за цей нещасний випадок покладуть на самого загиблого.

 

Юрій Данилов був хокейним оглядачем, багато років писав для українських ЗМІ, зокрема співробітничав з газетами «Команда», «2000», «Киевские ведомости».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6637
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду