Дуня Міятович закликала поліцейських і журналістів до взаємовповаги під час мітингів

10 Листопада 2012
6087
10 Листопада 2012
15:10

Дуня Міятович закликала поліцейських і журналістів до взаємовповаги під час мітингів

6087
І наголосила на необхідності визначити обов'язки представників ЗМІ та поліції під час масових акцій
Дуня Міятович закликала поліцейських і журналістів до взаємовповаги під час мітингів

Представник ОБСЄ Дуня Міятович закликала поліцію і журналістів «навчитися не заважати роботі один одного під час масових протестнних акцій». Про це вона сказала сьогодні, 10-го листопада, під час семінару в Баку, присвяченому питанням взаємин правоохоронців та ЗМІ, повідомляє азербайджанський сайт The First News.

 

«Безпека журналістів для нашої організації принципово важлива, тому проведення подібних семінарів необхідно, щоб журналісти в майбутньому не стикалися з такими проблемами», - сказала пані Міятович.

 

Відзначивши, що ОБСЄ високо цінує значимість проведення подібних семінарів, Міятович сказала, що його мета полягає саме в тому, щоб визначити обов'язки представників ЗМІ та поліції під час масових акцій.

 

«Звичайно, у поліцейських теж важливі обов'язки, і обидві сторони повинні створити таку обстановку, щоб ніхто не заважав роботі іншого», - сказала вона.

 

Дуня Міятович очолює делегацію ОБСЄ на Глобальному форумі з управління і інтернетом, що авершив свою роботу в Баку напередодні. За словами Міятович, за час перебування в Баку вона проводила зустрічі як з представниками влади Азербайджану, так і з неурядовим організаціями і журналістами. На цих зустрічах вона від імені ОБСЄ заявила про необхідність захисту прав журналістів і блогерів.

 

Нагадаємо, перед початком міжнародного Форуму з управління інтернетом під егідою ООН, представники ОБСЄ виступили з новою критикою становища зі свободою слова в Азербайджані.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6087
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду