На «Україні» вийде прем’єра документального циклу «Легенди» від Сергія Майорова

9 Листопада 2012
6288
9 Листопада 2012
13:05

На «Україні» вийде прем’єра документального циклу «Легенди» від Сергія Майорова

6288
У кожному випуску – історії трьох знаменитих жінок з України або країн пострадянського простору
На «Україні» вийде прем’єра документального циклу «Легенди» від Сергія Майорова

У неділю, 18 листопада, о 10:00 на телеканалі «Україна» стартує прем'єрний показ документального циклу «Легенди». Проект присвячений видатним жінкам нашого часу, які розкажуть про свій шлях до успіху і визнання, повідомляє прес-служба каналу.

 

У кожному випуску програми «Легенди» розповідатиметься про трьох великих жінок з України або з країн пострадянського простору, історії яких об'єднані однією темою. Героїні поділяться своїми одкровеннями про славу та кохання, про родину та друзів, про мрії і про те, чим живуть сьогодні.

 

«Стати легендою - це означає прожити життя так, щоб залишити про себе тільки добру пам'ять. "Легенди" - це історії великих жінок сучасності: ними захоплювалися, їх носили на руках, їм наслідували... На публіці вони не показують своїх переживань. Кожна героїня - сильна жінка, яка може бути вразливою, але завжди зуміє витримати всі випробування долі», - говорить автор проекту Сергій Майоров.

 

Своїми історіями поділяться співачки Ніна Матвієнко, Едіта П'єха, Нані Брегвадзе, Олена Образцова й Тамара Синявська, акторки Ада Роговцева та Ірина Буніна, режисер Алла Сурікова, балерина Ніна Семізорова, фігуристка Ірина Родніна, тренер з фігурного катання Тетяна Тарасова, телеведуча та політик Ірина Хакамада, письменниця Олександра Марініна, онколог Софія Дар`ялова, диктор Анна Шатілова.

 

Проект виходитиме щонеділі, о 10:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6288
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду