«Психологія грошей» Балашова повертається на канал Business

7 Листопада 2012
12543
7 Листопада 2012
17:24

«Психологія грошей» Балашова повертається на канал Business

12543
Тривають переговори про повернення програми на радіо
«Психологія грошей» Балашова повертається на канал Business

Із 12 листопада програма бізнесмена Геннадія Балашова «Психологія грошей» повертається в ефір каналу Business. Про це Геннадій Балашов повідомив у своєму блозі.

 

«Психологія грошей» буде транслюватися по буднях о 18:00 з повтором о 22:00.

 

«Сподіваюсь, що новий сезон "Психології грошей" стане ще більш жорстким, - пише телерадіоведучий Геннадій Балашов. - Тим паче, що керівництво телеканала Business готове до експерименту і надасть нам ще більше свободи в прямому ефірі».

 

У коментарі «Детектор медіа» Геннадій Балашов зазначив, що він ще більш наполегливо пояснюватиме людям, чому вони бідні. «Канал сам вийшов з пропозицією відновити програму. Навіть запропонував розширити, а саме створити блок програм, до якого входитимуть і новини. Наразі я свій проект вестиму сам, а якщо створять блок, то, можливо, буде ще ведуча в новинах», - сказав Балашов.

 

Переговори про відновлення програми на радіо тривають, повідомив ведучий. «Це не обов'язково буде на "Бізнес-радіо", можливо, на іншому радіо», - сказав Геннадій Балашов.

 

Нагадаємо, авторська програма «Стрес-шоу Геннадія Балашова. Психологія грошей» виходить з лютого 2012 року. Проект починався «Бізнес-радіо», а потім у квітні 2012 року став виходити ще й на каналі Business.

 

Як писала «Детектор медіа», з 11 жовтня без пояснення причин на телеканалі Business програму «Психологія грошей» було закрито. Очевидно, це було пов'язано з тим, що Геннадій Балашов балотувався в народні депутати у 221-му мажоритарному окрузі в Києві.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12543
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду