Перший покаже фільм про паралімпійців

7 Листопада 2012
5610
7 Листопада 2012
10:48

Перший покаже фільм про паралімпійців

5610
Перший покаже фільм про паралімпійців

8 листопада Перший національний покаже документальний фільм «Паралімпіада - 2012: із перших вуст». Про це повідомляє прес-служба каналу

 

Стрічка вийде о 10:40.

 

«Документальний фільм "Паралімпіада - 2012: із перших вуст" розкаже про людей з обмеженими можливостями, які захищають честь України на міжнародній спортивній арені, докладаючи надзвичайних зусиль у боротьбі за світову першість. У кінострічці глядачі побачать і почують учасників і призерів XIV літніх Паралімпійських ігор, а також тих, хто бореться за право на повноцінне життя інвалідів в Україні», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Нагадаємо, у вересні 2012 року канал транслював XIV літні Паралімпійські ігри, які проходили у Лондоні. На цих змаганнях українська паралімпійська збірна виборола 84 нагороди і посіла четверту сходинку неофіційного загальнокомандного заліку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5610
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду