«1+1» запускає документальний проект «Українські сенсації»

6 Листопада 2012
9763
6 Листопада 2012
18:26

«1+1» запускає документальний проект «Українські сенсації»

9763
Перший випуск - про «Посольство Боже» Сандея Аделаджі
«1+1» запускає документальний проект «Українські сенсації»

Телеканал «1+1» запускає цикл документальних фільмів «Українські сенсації». Про це йдеться у анонсах телеканалу, надісланих прес-службою.

 

Проект виробляє департамент журналістських розслідувань «1+1» на чолі з Максимом Шиленком, уточнили «Телекритиці» в прес-службі.

 

Програма стартує 13 листопада о 21:30 і надалі виходитиме щовівторка о цій порі.

 

Перший випуск буде присвячений «Посольству Божому» Сандея Аделаджі.

 

«Ця історія вразила країну: скільки українців насправді потрапило в пастку пастора Сандея Аделаджі, хто з українських зірок шоу-бізнесу та політиків входять до секти, чому Аделаджа ще досі не за ґратами та хто його покриває, скільки заробляє пастор на бідах українського народу? Те, що раніше було під грифом "Цілком таємно" дивіться в програмі "Українські сенсації"», - йдеться в повідомленні каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9763
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду