Закрилася ще одна львівська газета – «Новий погляд»

2 Листопада 2012
7297
2 Листопада 2012
19:01

Закрилася ще одна львівська газета – «Новий погляд»

7297
Закрилася ще одна львівська газета – «Новий погляд»

Сьогодні, 2 листопада, вийшов друком останній номер газети «Новий погляд», що виходила у Львові щотижня з листопада 2006 року. Про це пише інтернет-видання «Варіанти» з посиланням на шеф-редактора «Нового погляду» Романа Онишкевича.

 

Редакція газети продовжить свою роботу у форматі інтернет-видання на базі сайту газети «Новий погляд». «Через декілька днів ми запускаємо оновлену версію сайту», - сказав пан Онишкевич.

 

Роман Онишкевич також додав, що в майбутньому редакція планує й нові видавничі проекти політичного спрямування, але над їх концепцією робота ще триває.

 

Нагадаємо, 2 листопада стало відомо про закриття ще одного львівського видання - щотижневої газети ZIK.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7297
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду