На «1+1» новий креативний продюсер і координатор з маркетингу

31 Жовтня 2012
7653
31 Жовтня 2012
18:47

На «1+1» новий креативний продюсер і координатор з маркетингу

7653
На «1+1» новий креативний продюсер і координатор з маркетингу

Креативним продюсером «1+1» призначений Олег Трояновський, а координатором з маркетингу став Назар Панчишин. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Олег Трояновський відповідатиме за розвиток напрямку промо та дизайну телеканалу. Раніше він обіймав посаду керівника відділу ефірного промо, окрім цього він працював продюсером російського телеканалу РЕН-ТВ.

 

Назар Панчишин відповідатиме за напрямки PR, реклами та інтернет-просування каналу. Пан Панчишин до цього був керівником креативного відділу в агенції Havas Worldwide та працював режисером на телебаченні.

 

Нагадаємо, цієї осені на каналі було ще кілька кадрових змін. Зокрема, керівником кіноредакції «1+1» був призначений Андрій Алферов, програмним директором каналу «1+1» - Андрій Коваль, головним продюсером серіалів та кіновиробництва - Олена Васильєва, а технічним директором Філіп Петренко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7653
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знаток
4162 дн. тому
Фафа Ткаченко опять развел Беню Коломойского на бабло
Глядач
4166 дн. тому
А британского маркетолога, купленого недавно з Лондона за шалені гроші, вже відправили назад? Хіба в його обов'язки не входить координація? :-)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду