Новий канал знімає ситком за форматом Sony та адаптує America’s Best Dance Crew

26 Жовтня 2012
9540
26 Жовтня 2012
18:03

Новий канал знімає ситком за форматом Sony та адаптує America’s Best Dance Crew

9540
Плани каналу на 2013 рік
Новий канал знімає ситком за форматом Sony та адаптує America’s Best Dance Crew

Новий канал знімає ситком за форматом Drop Dead Diva («До смерті красива») компанії Sony Pictures. Про це в коментарі «Детектор медіа» розповів генеральний директор каналу Володимир Локотко.

 

За сюжетом Drop Dead Diva молода вродлива білявка помирає, після чого повертається назад на Землю в тілі товстої юристки - повної протилежності самій собі в минулому.

 

Ситком знімається у копродакшні із Sony Pictures, повідомив пан Локотко. Вихід проекту в ефір заплановано на наступний рік.

 

Це не єдиний серіал, який готуватиме канал, однак інші проекти перебувають у розробці, на стадії предпродакшну, тому інформацію про них Володимир Локотко не розголошує. Ідеї ситкомів якраз підшукує новостворена компанія Vaverka Production холдингу StarLightMedia.

 

Наступного року Новий канал випустить також шоу за американським  форматом America's Best Dance Crew («Найкраий танцювальний колектив Америки»). Про це пан Локотко розповів під час презентації каналу для рекламодавців.

 

America's Best Dance Crew - це велике шоу з елементами реаліті, де танцювальні команди змагаються за приз у розмірі 100 тисяч доларів. Щотижня команди долають випробування та виконують різні танцювальні трюки.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9540
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду