«Віталька» на ТЕТ жартуватиме про секс у вечірньому праймі

24 Жовтня 2012
12129
24 Жовтня 2012
13:18

«Віталька» на ТЕТ жартуватиме про секс у вечірньому праймі

12129
«Віталька» на ТЕТ жартуватиме про секс у вечірньому праймі

Скетчком «Віталька» стартує на каналі ТЕТ 29 жовтня і надалі виходитиме з понеділка по четвер о 21:15. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Віталька», за інформацією каналу, - це набір жартів на теми кохання, сексу та стосунків.

 

Головний герой проекту - хлопець Віталька, який схиблений на сексі та готовий займатися ним і вдень, і вночі. Однак його основна проблема, за сюжетом скетч кому, в тому, що дівчата люблять брутальних мачо, а не стурбованих «доходяг». Тому Віталька ходить у парк, клуб, ресторан та спортзал, де намагається познайомитися з дівчатами.

 

Проект на замовлення ТЕТ виробляє продакшн «Роги та копита». Головну роль у скетчкомі виконує КВКшник, учасник Comedy Club, актор Гарик Бірча.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12129
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ddd
4200 дн. тому
ТОчно что КВКашник. А в общем-то Бирче легко будет - играет самого себя. Правда старый уже.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду