Співробітників каналу Business відправили у відпустку за власний рахунок

23 Жовтня 2012
9293
23 Жовтня 2012
11:32

Співробітників каналу Business відправили у відпустку за власний рахунок

9293
Співробітників каналу Business відправили у відпустку за власний рахунок

Частину співробітників телеканалу Business відправлено у відпустку за власний рахунок на два тижні. Про це «Детектор медіа» розповів керівник медіанапряму корпорації UBG Артем Ткачов, коментуючи інформацію про можливі звільнення на каналі.

 

Зараз у такій відпустці перебуває 42 людини, уточнив пан Ткачов. На запитання, чи передує ця відпустка скороченню, пан Ткачов запевнив, що це питання поки що не піднімалося.

 

Між тим, за інформацією джерел «Детектор медіа», на сьогодні вже продано 40% телеканалу Ukrainian Fashion, однак пан Ткачов спростував цю інформацію. За його словами, наразі переговори щодо продажу телеканалів не завершені і жодне рішення з цього приводу не прийняте. Компанії, з якими ведуться переговори, він не називає.

 

Раніше пан Ткачов повідомляв, що пропозиції щодо купівлі каналів медіанапрямку Ukrainian Business Group (телеканали Business, Ukrainian Fashion, «A-One Україна», Dobro TV і Z) було надіслано близько 100 претендентам - серед них російські та українські медіагрупи, зокрема, це «1+1» та «Медіа Група Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9293
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
bivshiy
4173 дн. тому
о том что это сдохнет все, говорили еще больше года назад. от мал до велик. говорили "непроффесионалы", которые возимели наглость намекнуть лохам что их путь в никуда. за что собственно всех и вышвырнули на улицу. можно долго рыться в архивах. но вот комменты из последнего, после новости "З медіахолдингу UBG звільнено 28 співробітників" http://www.telekritika.ua/news/2012-06-15/72654?cbk=1 иваха // 15.06.2012 17:45:56 ну-ну. уже смешно. шарлатаны накупили каналы. во главе поставили левых бальзаковских дам-неудачниц украинского тв. демчаку видать пофиг. дамы понабирали левых знакомых и родственников. как итог - море кала, никто не смотрит, рейтингов никаких и никогда. а ткачов вообще никто. вот сколько еще дней или недель вы просуществуете? конец близок. с таким-то подходом) ___ bivshiy // 19.06.2012 10:27:58 поберегите свое злорадство критиканы. это только первая волна сокращения. до осени стоит задача уволить еще минимум 50 человек. толи еще будет поводов для стеба. а Демчак наивный лошок. развели как мальчика.
bivshiy
4173 дн. тому
почему в статье нету никакого упоминания о том, что сейчас на канале полностью закрыты студии? где комментарии ведущих Добровольской и Скрыпина, почему их нету в эфире (о Балашове наслышаны)? рассчитались ли наконец то с сотрудниками по зарплате за август? за какие деньги продали автопарк рено? ну и в конце то концов, Телекритика, возьмите интервью или хоть какие то краткие комментарии у профффессссуры Гусейновой-Боженовой! или эти "типппухи" и не при делах были?;)))
хм
4174 дн. тому
да уж...так бездарно прос..профукать всё - нужно очень уметь. Єто нужно быть особо одаренным "керівником медіанапрямку", иметь особый талант и особую команду одаренного и талнтливого топ-менеджмента. Тем более, что произошедшее относится не к какому-то "Фешену", а уже к самому информационному каналу, который даже в забитом и забытом богом селе в период выборов приносит сверхприбыли на несколько лет вперед! Произошедшее даже как-то еще сложно комментировать. Но фамилии гениальных кэрывныкофф известны. Так что желаю после этого найти вам работу хоть на месте уборщиков в общественных туалетах!
Шльома Їденкоп
4174 дн. тому
Мазл шлімазл! Я скоро на пам'ять вивчу весь репертуар Business. Тепер ясно чого так.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду