Нацрада призначила представника в Криму

17 Жовтня 2012
5186
17 Жовтня 2012
14:31

Нацрада призначила представника в Криму

5186
Нацрада призначила представника в Криму

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила своїм представником в Автономній Республіці Крим Євгена Хана, який до цього очолював головне управління інформаційної політики управління справами Ради Міністрів Автономної Республіки Крим. Відповідне рішення Нацрада ухвалила на засіданні 17 жовтня.

 

Ця посада була вакантною понад два місяці, на її заміщення було оголошено конкурс, нагадав голова Нацради Володимир Манжосов. На конкурс подано три заяви, однак на конкурсну комісію з'явилися тільки два претенденти.

 

«Євген Анатолійович Хан має досвід роботи і той набір знань, який може посприяти якісному виконанню обов'язків представника Нацради. Це велика відповідальність, однак, як ми зрозуміли під час конкурсу, він добре розуміє специфіку регіону, специфіку роботи та комунікації з мовниками», - зауважила заступник голови Нацради, голова конкурсної комісії Лариса Мудрак.

 

Євген Хан повідомив на засіданні, що народився в Ленінграді, середню школу закінчив у Сімферополі. Має досвід роботи в державній службі, бізнесі, міжнародному співробітництві, соціології, має викладацьку практику. Останнє місце роботи - начальник Головного управління інформаційної політики управління справами Ради Міністрів Автономної Республіки Крим.

 

З новим представником укладено строковий договір на чотири роки. Таким чином, Нацрада нині має представників в усіх областях.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5186
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду