B&H Classic Films стала новим ліцензіатом Walt Disney Studios Home Entertainment в Україні

16 Жовтня 2012
6147
16 Жовтня 2012
13:15

B&H Classic Films стала новим ліцензіатом Walt Disney Studios Home Entertainment в Україні

6147
B&H Classic Films стала новим ліцензіатом Walt Disney Studios Home Entertainment в Україні

Компанія B&H Classic Films стала офіційним партнером і представником компанії Walt Disney Studios Home Entertainment в Україні. Починаючи з жовтня 2012 року новий ліцензіат B&H Classic Films випускатиме низку фільмів від Disney на Blu-ray і DVD. Про це йдеться в повідомленні прес-служби B&H.

 

B&H Classic Films отримала право на випуск на Blu-ray і DVD таких фільмів, як «У пошуках Немо», «Красуня і Чудовисько», «Попелюшка», «Месники», «Відважна», «Ральф-Руйнівник», «Франкенвінні» та інших.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6147
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Віктор 29
4181 дн. тому
Новина дійсно супер. Сподіваюсь компанія так само налагодить співпрацю щодо Blu-ray і DVD з іншими мейджорами, зокрема юніверсал, який вже дістав тим що випустив понад 40 фільмів на двд блюрей без укр. дубляжу. Тобто, юніверсал зкосив грошву з кінопрокату, а там далі нюхайте хмари.
ігор
4181 дн. тому
класна новина.. дякую вам пане Богдан Батрух
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду