Медіа-профспілка вимагає від міського голови Керчі вибачень за образливі слова

12 Жовтня 2012
10846
12 Жовтня 2012
17:53

Медіа-профспілка вимагає від міського голови Керчі вибачень за образливі слова

10846
Мер назвав журналістів виродками, дебілами, гімнюками і фашистами
Медіа-профспілка вимагає від міського голови Керчі вибачень за образливі слова

Незалежна медіа-профспілка України та її кримський осередок вимагають від міського голови Керчі Олега Осадчого публічних вибачень за неприпустимі образи на адресу журналістів. Про це йдеться на сайті профспілки.

 

11 жовтня 2011 року Олег Осадчий у ефірі місцевої телекомпанії дозволив собі брутальні висловлювання на адресу журналістів сайту Kerch.FM, ТРК «Бриз» та інших журналістів, які піддали критиці сумнівну художню якість нового пам'ятника, який споруджується в місті Керч за бюджетні кошти. Журналісти назвали пам'ятник карикатурним.

 

«У відповідь з вуст міського голови на адресу журналістів пролунали слова "виродки", "дебіли", "гімнюки", "фашисти" та "недоростки". НМПУ вважає неприпустимим таку поведінку міського голови», - йдеться у повідомленні.

 

НМПУ нагадує, що свобода слова є невід'ємним правом кожної людини. І одним з фундаментів демократичної держави. Водночас тиск на засоби масової інформації, навіть у такій формі, є неприпустимим явищем збоку органів влади.

 

 

 

«Детектор медіа»

Фото - nmpu.org.ua


Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10846
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
boss
4212 дн. тому
Осадчий заказал два одинаковых монумента ! Один - для жителей Керчи , а второй - себе на могилку. Абыдна ! Ху..дожника каждый может обидеть.
EURONEWS
4212 дн. тому
Осадчий известный в Керчи браток-отморозок. Базарит как умеет. Вопрос к керчанам, доколе вы это...будете выбирать ?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду