«Бізнес-радіо» призупинило програму Балашова через те, що так зробив канал Business

12 Жовтня 2012
11118
12 Жовтня 2012
17:10

«Бізнес-радіо» призупинило програму Балашова через те, що так зробив канал Business

11118
На каналі остаточного рішення щодо подальшої долі програми поки не прийнято
«Бізнес-радіо» призупинило програму Балашова через те, що так зробив канал Business

«Бізнес-радіо» призупинило трансляцію авторської програми Геннадія Балашова «Психологія грошей» через те, що програму призупинено на невизначений час на каналі Business. Про це повідомили «Детектор медіа» у прес-службі Business Radio Group.

 

«Програма Геннадія Балашова "Психологія грошей" не є власним продуктом радіостанції "Бізнес-радіо". Радіохолдінг BRG здійснює трансляцію проекту відповідно до графіку виходів на телеканалі Business. Оскільки на телеканалі на даний момент програму призупинено на невизначений час, то трансляція у радіоефірі не може здійснюватись», - зазначили в прес-службі.

Генеральний продюсер телеканалу Business Андрій Пробитюк хоча й заперечив інформацію про закриття програми, але не зміг повідомити, коли вийде наступний випуск. «Остаточного рішення поки немає. Зараз ідуть повтори», - зазначив він.

 

Нагадаємо, кандидат у народні депутати, бізнесмен Геннадій Балашов заявив, що з 11 жовтня без пояснення причин було закрито його авторську програму «Психологія грошей» на «Бізнес-радіо» і телеканалі Business. На його думку, це пов'язано з виборами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11118
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
qaz
4206 дн. тому
кроме "Психологии денег" на этом канале смотреть нечего
Валерий Павлович
4206 дн. тому
От ... Без Балашова ваш канал и радио будут слушать намного меньше, очень глупое и недальновидное решение. Этот человек постоянно стабильно расширяет аудиторию своих поклонников, которая могла стать вашей аудиторией. А теперь, кто знает кому нужно без альтернативное телевидение и радио, если смотреть заказные новости то какая разница на каком канале?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду