Телеканал «Аверс» заявляє про тиск міліції

12 Жовтня 2012
9943
12 Жовтня 2012
16:48

Телеканал «Аверс» заявляє про тиск міліції

9943
Телеканал «Аверс» заявляє про тиск міліції

Волинський телеканал «Аверс» заявляє, що міліція викликала на допит шеф-редактора каналу Наталію Московку та шеф-редактора газети «Аверс-прес» Андрія Лева. Про це «Детектор медіа» повідомив директор «Аверса» Олег Величко.

 

«Міліція не каже, з якого приводу реально викликають. Вони їх кличуть на розмову. Якихось приводів їх викликати немає, тому ми вважаємо, що чиниться тиск, оскільки ми не віддаємо преференцій певним кандидатам, і в нас вони йдуть у рівних пропорціях», - заявляє пан Величко.

 

«Наскільки ми розуміємо, опозиція міліцією не керує», - додав керівник каналу.

 

За його словами, журналістів викликали на розмову не повісткою, а телефоном. Зараз Андрій Лев і Наталія Московка перебувають у міліції. «Коли вони вийдуть, ми будемо знати деталі», - додав пан Величко.

 

Телеканал просить Генеральну прокуратуру України звернути увагу на ці факти і усунути тиск на телеканал та його працівників.

 

«Детектор медіа» намагається отримати коментар в УМВС України у Волинській області.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9943
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Telediva
4158 дн. тому
От брехун той Величко. реально преференції були лише у Палиці за гроші. За великі гроші. Жид-жидом. Сцить в глаза, каже Божа роса.
Луцьк жжот
4185 дн. тому
Мабуть вони в курилці прохопилися про плани інсенувати пограбування банку в Луцьку телегрупою "Аверсу". Тому волинська міліція наперед вирішила поцікавитися, хто справжній автор ідеї та де їх чекати? Чи бува не сам Величко-молодший, як уже було в Києві на "Новому каналі"?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду