Безлюдна, Бенкендорф, Ложкін, Старицький і Томіленко увійшли до керівництва Федерації роботодавців медіа

12 Жовтня 2012
6951
12 Жовтня 2012
16:13

Безлюдна, Бенкендорф, Ложкін, Старицький і Томіленко увійшли до керівництва Федерації роботодавців медіа

6951
Безлюдна, Бенкендорф, Ложкін, Старицький і Томіленко увійшли до керівництва Федерації роботодавців медіа

Головою Федерації роботодавців медійної галузі стала екс-генеральний продюсер «Інтера» та директор із зовнішніх зв'язків і комунікації Group DF і віце-президент Федерації роботодавців України Ганна Безлюдна.

 

Таке рішення 12 жовтня прийняли учасники установчого з'їзду Всеукраїнського об'єднання роботодавців у сфері телерадіо, видавництва, рекламної та інформаційної діяльності, пише сайт «Прочерк».

 

Генеральним директором федерації обрано Сергія Затулу - гендиректора каналу К1.

 

До складу ради президії федерації увійшли, генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф (від телевізійної галузі), президент «Українського медіахолдингу» Борис Ложкін (від друкованих ЗМІ), Сергій Старицький (від рекламного бізнесу) та засновник і керівник інтернет-видання «Прочерк.інфо» Сергій Томіленко (від інтернет-ЗМІ).

 

 


 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», створенням Федерації роботодавців медійної галузі займається Ганна Безлюдна. Ця організація буде відстоювати інтереси роботодавців. «Ми не створюємо біржу праці, мова йде про організацію, яка відстоює інтереси бізнесу, інтереси власників. У нас проблеми медіа обговорюються зазвичай у контексті свободи слова.... На економічну складову практично ніхто ніколи не дивився. А саме на ній заснована справжня незалежність медіа. Як може бути, наприклад, газета незалежна, якщо її хтось утримує? Або її ніхто не утримує, і вона вибирає: сьогодні одному продалася, завтра - іншому, потім третьому, п'ятому», - пояснила ініціативу створення федерації Ганна Безлюдна.

 

«Детектор медіа»

 

Фото надане прес-службою федерації

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6951
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду