Комітет свободи слова пропонує не позбавляти Лещенка й Найєма акредитації у ВР

12 Жовтня 2012
4419
12 Жовтня 2012
09:49

Комітет свободи слова пропонує не позбавляти Лещенка й Найєма акредитації у ВР

4419
Комітет свободи слова пропонує не позбавляти Лещенка й Найєма акредитації у ВР

Комітет з питань свободи слова та інформації не планує скасовувати акредитацію у Верховній Раді для журналістів «Української правди» Сергія Лещенка та Мустафи Найєма. Про це йдеться у листі комітету Юрія Стеця до керівника прес-служби апарату Верховної Ради Вікторії Шведової, повідомляє «Українська правда».

 

«Оскільки Лещенко і Найєм не є систематичними порушниками умов і загального режиму роботи парламенту, комітет пропонує не розглядати питання про доцільність їхньої акредитації на період роботи парламенту наступного скликання», - йдеться у листі.

 

Нагадаємо, апарат Верховної Ради надіслав листа Комітету з питань свободи слова з проханням розглянути питання про доцільність пропуску журналістів «Української правди» Сергія Лещенка та Мустафи Найєма на засідання парламенту наступного скликання. Причиною став лист коменданта охорони Ільїна М.О. щодо «інциденту, що стався 2 жовтня - під час засідання Лещенко та Найєм розмістили плакат в ложі преси на балконі сесійної зали».

 

Як відомо, 2 жовтня журналісти розгорнули в Раді плакат із закликом «Stop закону про наклеп!». Того ж дня Верховна Рада скасувала результати голосування за законопроект про наклеп у першому читанні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4419
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду