«Голос. Діти» стартує 4 листопада

9 Жовтня 2012
8438
9 Жовтня 2012
14:04

«Голос. Діти» стартує 4 листопада

8438
«Голос. Діти» стартує 4 листопада

«1+1» розпочне показ вокального шоу «Голос. Діти» 4 листопада. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Початку проекту передує всеукраїнська промоакція «Голос. Діти», яка розпочинається 9 жовтня. У її межах канал відзначить 100 юних вокалістів, які стали учасниками шоу: подарує їм дипломи, а школам, де вони навчаються, - таблички з написом «Тут навчається учасник "Голос. Діти"». Дипломи і таблички вручатимуть зірки. Ці учасники пройшли онлайн-кастинг і прослуховування у продюсера Костянтина Меладзе.

 

«Незалежно від того, як складеться подальша доля юних учасників шоу "Голос. Діти", хто з них пройде в команди зіркових тренерів, а хто покине проект після "сліпих" прослуховувань, - всі ці діти, безумовно, талановиті. Вони не бояться йти вперед, професійно зростати і приймати творчі виклики. На даний момент вони всі - переможці», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Нагадаємо, у шоу «Голос. Діти» (дитячій версії «Голосу країни») братимуть участь вокалісти віком від 6 до 14 років з усіх куточків Україні. «Голос країни» - це українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa.

 

Юні учасники пройдуть ті ж самі етапи, що й дорослі вокалісти: кастинги у Костянтина Меладзе, «сліпі прослуховування», «баттли» і прямі ефіри. 3іркові тренери (Олег Скрипка, Тіна Кароль та Світлана Лобода), робитимуть свій вибір, як і в «Голосі країни», сидячи спиною до учасників та орієнтуючись виключно на голос. Під час прямих ефірів найкращих вокалістів обиратимуть телеглядачі шляхом смс-голосування.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8438
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду