Журналісти «ОГО» до 20-річчя газети стали донорами

5 Жовтня 2012
5559
5 Жовтня 2012
13:00

Журналісти «ОГО» до 20-річчя газети стали донорами

5559
Святкуватимуть ювілей до Нового року
Журналісти «ОГО» до 20-річчя газети стали донорами

2 жовтня виповнилось 20 років з часу виходу першого номера рівненського інформаційно-рекламного тижневика «ОГО». У день народження журналісти видання традиційно стали донорами. Про це повідомляє прес-служба Видавничого дому «ОГО». «Щороку, починаючи з 2002-го, працівники редакції до дня народження газети здають кров для тих, хто її потребує», - йдеться у повідомленні.

 

Як повідомляє прес-служба, газета «ОГО» пройшла шлях від першої у Рівному газети приватних оголошень до впливового обласного видання для активної платоспроможної аудиторії. «Як незалежне друковане видання, що існує виключно за рахунок доходів від реклами та реалізації, газета не отримує дотацій від політичних сил та бізнесових кіл, не підтримує жодну політичну партію і декларує відданість принципам демократії, свободи слова та ринкової економіки. Засновник і шеф-редактор газети "ОГО" Віктор Данилов», - зазначає прес-служба.

 

До ювілею «ОГО» у Рівному відкрито фотовиставку «50 країн Віктора Данилова», на якій представлено світлини, зроблені засновником газети під час мандрівок різними континентами. Крім того в місті проходить 13-й турнір з футболу серед команд підприємств та фірм Рівного «Бізнес-ліга «ОГО».


«ОГО» є організатором різноманітних рейтингів та пізнавальних проектів, таких як «Сім чудес Рівненщини», «Відкрий Рівненщину», «Найуспішніші студенти Рівненщини» тощо.

 

У квітні 2012 року газета стала учасником інтерактивного медіапроекту «Інше місто», коли упродовж трьох тижнів чотири регіональні редакції України («ОГО» з Рівного, «Чернігівська медіа-група», «Коло» з Полтави та «Молодий буковинець» із Чернівців) обмінялись журналістами-блогерами для спільного дослідження туристичної інфраструктури міст і спільного скоординоваого висвітлення у режимі онлайн результатів щоденного виконання журналістами тематичних завдань-квестів.

 

Також «ОГО» має власну школу журналістики - «Школу універсального журналіста», яка існує з 2006 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5559
Читайте також
13.09.2012 19:34
Ілона Фанта, спеціально для Асоціації незалежних регіональних видавців України
6 274
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду