«1+1» закрив «Газету Киевскую»

2 Жовтня 2012
6706
2 Жовтня 2012
12:26

«1+1» закрив «Газету Киевскую»

6706
«1+1» закрив «Газету Киевскую»

З 1 листопада група «1+1» закрила проект (газету і сайт) «Газета Киевскую». Про це повідомляє прес-служба групи.

 

Артем Ковальов, начальник відділу фінансового контролінгу інших медіа групи, зазначив, що було прийняте рішення сконцентруватися на наших основних бізнесах - телебаченні, інтернет-проектах та виробництві контенту. «Ми зацікавлені залишити у групі кращі кадри, тому частина людей будуть залучені до роботи в інших компаніях групи», - сказав він. Як уточнили «Детектор медіа» у прес-службі, наразі проходять зустрічі з колективом видання.

 

За словами головного редактора газети Олексія Газубея, колектив з першого дня створення нової газети намагався зробити видання популярним. У коментарі «Детектор медіа», пан Газубей додав: «Ринок друкованих ЗМІ демонструє постійне падіння 5-8% на рік. А ринок реклами друкованих ЗМІ зростає на 10-12%. А це коефіцієнт інфляції. Тому увесь розвиток друкованого бізнесу на межі виживання. Тому новому проекту у цій ситуації складно отримати прибуток, коли усі знижують витрати». Також пан Газубей сказав, що ще не прийняв рішення чи залишиться він у групі «1+1».

 

Нагадаємо, «Газета Киевская» надійшла у продаж 26 січня 2012 року. За форматом це був суспільно-розважальний тижневик.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6706
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Фрэнд
4216 дн. тому
Алексей, оставайся в группе!
Газетчик
4216 дн. тому
Так гибнут газеты. Но, неужели "плюсам" в начале года не было понятно, что газета не будет успешной?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду