oll.tv запустила додаток для LG Smart TV

1 Жовтня 2012
7044
1 Жовтня 2012
12:35

oll.tv запустила додаток для LG Smart TV

7044
Аплікація дозволяє переглядати сотні фільмів у HD без купівлі додаткових носіїв чи обладнання
oll.tv запустила додаток для LG Smart TV

Компанія «Діджітал Скрінз» разом із LG Electronics запустили додаток відеосервісу oll.tv для смарт-телевізорів LG. Про це повідомляє прес-служба «Діджітал Скрінз».

 

Аплікацію oll.tv можна завантажити з каталогу LG Smart World. Користувачі LG Smart TV отримали змогу без додаткового обладнання переглядати на oll.tv голлівудські стрічки та прямі футбольні трансляції.

 

Аплікація, що стала доступна користувачам LG Smart TV дозволяє переглядати сотні фільмів у HD без купівлі додаткових носіїв чи обладнання. Для доступу до бібліотеки oll.tv досить стабільного каналу доступу в інтернет, що забезпечує швидкість 2 Мбіти (для перегляду в SD) або 6 Мбіт (для HD).

 

«Співпраця з LG Electronics є стратегічно важливою для нашої компанії, бо телевізор і досі є найзручнішим пристроєм для перегляду якісного відео, - вважає Євген Ковнір, генеральний директор «Діджітал Скрінз». - LG Smart TV чудово виконують цю роль ще й тому, що надають глядачеві доступ відеосервісу без використання додаткового обладнання».

 

З 1 по 7 жовтня на oll.tv можна буде наживо переглянути 19 футбольних матчів, у тому числі - HD-трансляцію поєдинку туринського «Ювентуса» із донецьким «Шахтарем».

 

«Збільшуючи кількість сервісів VoD, ми робимо платформу LG Smart TV ще більш привабливою для користувачів. Сервіс oll.tv буде цікавий українським глядачам не тільки великою бібліотекою фільмів та серіалів у HD-якості, але й можливістю перегляду футбольних трансляцій. Вже зараз oll.tv доступний власникам телевізорів 2012 та 2011 модельних років. Ми працюємо над тим, щоб нові сервіси були сумісні також і з іншими моделями наших телевізорів», - каже Костянтин Сафонов, спеціаліст з контенту та послуг Smart TV компанії LG Electronics Україна.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7044
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sparrov
4217 дн. тому
Спеціаліст Smart TV, явно помилився і мав на увазі "буде цікавим російським глядачам", адже увесь контент орієнтований саме на них, українською нічого там не виявив, ба навіть сама підбірка відео радше цікава мешканцю РФ, аніж України.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду