Журналісти пояснили селянам, чому Журавському не місце в парламенті

27 Вересня 2012
8440
27 Вересня 2012
17:48

Журналісти пояснили селянам, чому Журавському не місце в парламенті

8440
Журналісти пояснили селянам, чому Журавському не місце в парламенті

Група журналістів-активістів, дізнавшись, що народний депутат Віталій Журавський планує відвідати 27 вересня як кандидат у народні депутати село Привороття Брусилівського району Житомирської області, приїхали до цього села, щоб розповісти його мешканцям про останні законодавчі ініціативи пана Журавського. А саме про законопроект про наклеп, через який вони можуть втратити роботу.

 

Ця ініціатива виникла у кореспондента програми «Факти» на ICTV Володимира Горковенка. Про це він написав у своєму блозі на «Детектор медіа», зауваживши, що Журавському місце в космосі, а не в Верховній Раді. Він закликав журналістів поїхати до селян і роз'яснити їм, хто такий пан Журавський. «Я не хочу, аби мені вішали локшину на вуха "космічні" політики вчорашнього дня. У мене є велике бажання сказати все це особисто Журавському. Завтра їду у село в Житомирській області. Там у цього депутата запланований святковий концерт. Роздаватиму селянам газети без статей та розповідатиму, що такого політика краще відправити в Космос до Черновецького», - зазначив Володимир.

 

За словами кореспондента «Детектор медіа» Богдана Кутєпова, разом із Володимиром Горковенком зголосилися поїхати близько 20 журналістів. Вони роздали селянам газету «Україна молода», яка вийшла з білою першою шпальтою на знак протесту проти законопроекту про наклеп, розповіли детально про загрози, які несе законодавча ініціатива пана Журавського. І жителі села, незважаючи на те, що їм показали концерт і роздали окуляри від кандидата в депутати, все ж аплодували журналістам, а не агітаторам Журавського.

 

Сам Віталій Журавський на зустріч не приїхав, а місцеві чиновники, за словами Богдана Кутєпова, намагалися чинити перепони у спілкуванні журналістів із селянами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8440
Читайте також
27.09.2012 17:15
Роман Кабачій, для «Детектор медіа»
22 384
26.09.2012 08:57
Катерина Яковленко, Микола Семена, Ганна Черевко, «День»
25 921
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду