СТБ придбав фільм Star Media «Навчаю гри на гітарі»

25 Вересня 2012
9784
25 Вересня 2012
11:54

СТБ придбав фільм Star Media «Навчаю гри на гітарі»

9784
Прем’єра – 30 вересня
СТБ придбав фільм Star Media «Навчаю гри на гітарі»

Канал СТБ придбав фільм кінокомпанії Star Media «Навчаю гри на гітарі». Про це йдеться на сайті продакшна.

 

Прем'єра стрічки на СТБ відбудеться 30 вересня о 20.10.

 

В основі сюжету картини історія кохання музиканта Микити і генеральської дочки - Ніни. «Студентський роман почався у 80-х. Проти їхніх відносин були друзі і родичі. Волею випадку і не без "допомоги" близьких, закохані розлучилися. Через 10 років доля зводить їх знову. Ніна - одружена з дипломатом і виховує дочку, Микита став успішним бізнесменом, у нього теж сім'я. Але незважаючи на зовнішню успішність, ніхто з них так і не став по-справжньому щасливим. Чи зможуть Микита і Ніна відмовитися від усього заради кохання?», - розповідається в анотації до фільму.

 

Режисер-постановник - Володимир Янощук, виконавчий продюсер - Дмитро Оленич, продюсери - Галина Балан-Тимкін, Влад Ряшин. Зйомки картини відбуватимуться в Києві.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9784
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду