Телеканал БТБ купив 9 авто за 1,37 млн гривень

24 Вересня 2012
6924
24 Вересня 2012
09:55

Телеканал БТБ купив 9 авто за 1,37 млн гривень

6924
Вісім Fiat і один Volkswagen
Телеканал БТБ купив 9 авто за 1,37 млн гривень

ТОВ «Банківське телебачення» 20 вересня за результатами тендеру уклало угоди на придбання автомобілів на суму 1,37 млн гривень. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пишуть «Наші гроші».

 

Придбано вісім авто Fiat Nuovo Doblo Active 1.4 по 134 тис. гривень за одну машину, а також Volkswagen Transporter T5 Kombi за 297 тис. гривень. Постачальниками обрано ТОВ «ТД «Укрлада» і ТОВ «Автосоюз».

 

«Єдиним засновником ТОВ «Банківське телебачення» є Національний банк України. в лютому цього року статутний капітал телефірми було збільшено з 10 млн гривень до 150 млн гривень», - йдеться на сайті «Наші гроші».

 

Нагадаємо, ТОВ «Банківське телебачення» створене у 2011 році за рішенням правління Національного банку «з метою інформаційного забезпечення громадян та суспільства своєчасною, достовірною та повною інформацією про політику Національного банку». Постановою НБУ від 17 червня при створенні ТОВ «Банківське телебачення» було внесено 10 млн гривень статутного капіталу.

 

У липні 2011 року «Банківське телебачення» отримало супутникову ліцензію, у серпні - ефірну цифрову в загальнонаціональному мультиплексі МХ-5 з правому мовити у форматі високої чіткості HD.

 

У квітні 2012 року БТБ  відкоригував програмну концепцію, зменшивши кількість інформаційно-аналітичних програм і додавши 3 години реклами на добу. У квітні ж головним продюсером каналу стала Людмила Обертинська.

 

У травні Нацбанк за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Комтел системи мовлення» на постачання радіо і телепередавальної апаратури для свого каналу та послуги з її налаштування на суму 71,33 млн гривень.

 

У липні гендиректором каналу стала Світлана Криворучко, головним редактором - Світлана Коляда.

 

У серпні канал змінив логотип «Банк-TV» на БТБ та зменшив частку програм власного виробництва у програмній концепції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6924
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
telenews
4225 дн. тому
Вот свежая новость про Арбузова и телеканал БТБ. На БТБ отмывают государственные денежки. Скорее всего он просуществует недолго. Ссылка: Арбузов разбазарил деньги Нацбанка на создание частного телеканала БТБ. Из госбюджета выброшено на ветер более 70 млн. гривен http://ord-ua.com/2012/09/24/arbuzov-razbazaril-dengi-natsbanka-na-sozdanie-chastnogo-telekanala-btb-iz-gosbyudzheta-vyibrosheno-na-veter-bolee-70-mln-griven/?lpage=1
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду