«Медіа Група Україна» збільшила свою частку в United Online Ventures до 45,9%

18 Вересня 2012
9955
18 Вересня 2012
20:29

«Медіа Група Україна» збільшила свою частку в United Online Ventures до 45,9%

9955
Керівником United Online Ventures став Дмитро Лисицький?
«Медіа Група Україна» збільшила свою частку в United Online Ventures до 45,9%

Медіахолдинг «Медіа Група Україна», акціонер холдингу порталів United Online Ventures, реалізував право на збільшення частки в проекті із 24,9% до 25,9%. Про це повідомляє «МедіаБізнес» із посиланням на прес-службу групи.

 

Відтепер «Медіа Група Україна» володіє пакетом 45,9%, решта 54,1% перебувають в управлінні «Українського медіахолдингу» (УМХ, UMH).

 

Як повідомляє AIN.ua, керівником United Online Ventures призначено Дмитра Лисицького, який місяць тому обійняв посаду віце-президента УМХ з інтернет-бізнесу і нових медіа. «Детектор медіа» очікує на коментар прес-служби УМХ з приводу цієї інформації.

 

У лютому 2012 року «Медіа Група Україна», УМХ і KP Media оголосили про об'єднання порталів bigmir.net, tochka.net та i.ua, в єдину компанію United Online Ventures. До складу об'єднаної компанії також увійшов сейлз-хаус Digi Media.

 

На момент створення United Online Ventures «Медіа Група Україна» володіла 24,9% акцій об'єднаної компанії, плануючи збільшення своєї частки до 49%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9955
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Во-Про
4234 дн. тому
А что вообще происходит в этом холдинге Украина? Давно о них ничего не слышно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду