«Люди світу» з Юлією Литвиненко стартують на «Інтері» 30 вересня

18 Вересня 2012
7616
18 Вересня 2012
18:59

«Люди світу» з Юлією Литвиненко стартують на «Інтері» 30 вересня

7616
У першому випуску, як і в минулорічній прем’єрі tkachenko.ua, – Михайло Саакашвілі
«Люди світу» з Юлією Литвиненко стартують на «Інтері» 30 вересня

У неділю, 30 вересня, на телеканалі «Інтер» вийде прем'єра спецпроекту Юлії Литвиненко «Люди світу». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Гостем першого випуску стане президент Грузії Михайло Саакашвілі.

 

Проект виходитиме по неділях об 11:35.

 

Про намір запустити проект «Люди світу» на основі програми «Позаочі» Юлії Литвиненко повідомив у березні 2012 року колишній генеральний продюсер «Інтера» Володимир Зеленський.

 

«Ми хотіли би вивести програму "Позаочі" за межі студійної програми. І залучити до участі в ній не лише українських та російських зірок, - зазначив пан Зеленський. - Тобто, це не просто програма "Позаочі" з інтерактивом у студії та документальними проектами. Це зніматиметься круто, як і має бути на телебаченні, і розмова відбуватиметься вдома в героя програми».

 

«Позаочі» - це інтерв'ю з відомими особами, які готувала Юлія Литвиненко. Проект виходив на «Інтері» з 2007 року, раніше він транслювався на К1.

 

Наприкінці 1990-х на «Інтері» виходив проект «Обличчя світу» (інтерв'ю зі світовими знаковими людьми) з Олександром Ткаченком - нинішнім генеральним директором групи «1+1». Авторську програму схожого формату під назвою tkachenko.ua пан Ткаченко запустив у 2011 році на «1+1». Цікаво, що гостем прем'єрного випуску також був Михайло Саакашвілі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7616
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду