ICTV запустить власну адаптацію формату WipeOut – ігрове шоу «Замочені»

17 Вересня 2012
10028
17 Вересня 2012
18:48

ICTV запустить власну адаптацію формату WipeOut – ігрове шоу «Замочені»

10028
Ведучим проекту буде комік і шоумен Єгор Крутоголов
ICTV запустить власну адаптацію формату WipeOut – ігрове шоу «Замочені»

Телеканал ICTV запускає ігрове шоу «Замочені» - власну адаптацію формату спортивно-розважального шоу WipeOut («Повне знищення») компанії Endemol. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба каналу.

 

Це вже друга адаптація WipeOut в Україні. У 2010 році формат було реалізовано телеканалом «Інтер» під назвою «Битва українських міст» (БУМ) та «БУМ. Битва слов'ян». Тоді в іграх змагалися команди, що представляли різні українські міста (у першому сезоні) і різні слов'янські країни (у другому сезоні).

 

У грі за версією ICTV беруть участь 20 звичайних людей різних професій. Той із них, хто дійде до фіналу й покаже в ньому найкращий час, отримає головний приз - 100 тис. грн.

 

Зйомки «Замочених» відбуватимуться в Аргентині (там же знімався й інтерівський БУМ). Ведучим проекту буде комік і шоумен Єгор Крутоголов.

 

Телеканал оголосив кастинг на участь у грі. «Нам не потрібні таланти. Тут не допоможуть танці і пісні. Головне - не тонути! Стрибати, падати, падати і ... падати. У болото, у воду, з висоти», - йдеться в повідомленні каналу. Вік, статура, стать, навички або таланти потенційних учасників значення не мають.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.buddytv.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10028
Читайте також
09.04.2010 19:05
Алла Федорина, «Україна молода»
22 611
28.03.2010 08:22
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
23 600
16.03.2010 12:06
Павло Кнур
, для «Детектор медіа»
20 972
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду